Airco Installeren

Bekijk hier een greep uit ons assortiment

Daikin airconditioning

Het perfecte binnenklimaat met Daikin Met een betrouwbaar Daikin airconditioningsysteem voor uw woning kunt u bepaalde ruimtes of uw hele woning koelen.
Bekijk hier

Airco installeren

Wil je een airco laten installeren en ben je opzoek naar een installatiebedrijf? Wij helpen je graag!

Climafix is een professionele en gecertificeerde installateur in de regio Eindhoven en Den Bosch met ruime ervaring. Wij helpen u met de professionele installatie van airconditioning systemen, een advies op maat en het onderhoud van uw systeem.

Climafix levert diensten aan particuliere en zakelijke klanten. Wij denken graag met u mee en leveren altijd maatwerk. Iedere offerte is voor ons dus ook maatwerk en hiervoor komen wij graag bij jouw langs op locatie.

Wilt u direct een offerte aanvragen? 

Interesse?

Stuur ons een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Reviews van klanten

Peter van der Plas
Peter van der Plas
Klasse !
Lees verder
Nette professionele installatie, ben erg bij met de werkwijze van dit bedrijf. Climafix ga zo door ! jullie monteurs zijn toppers.
Roel
Roel
Goed bedrijf
Lees verder
Goede informatie gekregen over de mogelijkheden, goede service, mooi resultaat.
Marc R
Marc R
En weer een tevreden klant
Lees verder
We zijn met een verbouwing bezig en hebben diverse werklui over de vloer gehad, maar geen enkele die zo netjes en correct zijn als de monteurs van Climafix. Beleefd en duidelijke communicatie. Laten geen rotzooi achter en alles netjes afgewerkt. Het advies bij de verkoop was bovendien ook prima. Elke vraag werd vol overtuiging en met duidelijke uitleg beantwoord. Goede prijs een geen gedoe!
Paul Neervoort
Paul NeervoortTop, echt netjes werk
Lees verder
We hadden Climafix gevonden on line. Meteen goede reactie en uitgebreide informatie tijdens het 'opnemen' met een duidelijke uitleg over alle opties. Goede prijs en, niet onbelangrijk, ook goed product dus prima prijs prestatie. De monteurs kwamen echt vroeg en hebben de hele dag (en nog de volgende dag) hard gewerkt en hielden goed rekening met ons terwijl wij thuis werkten. Super netjes gewerkt, geen viezigheid of stof en heel beleefd. Echt complimenten. Aanrader, als ik weer een airco nodig heb ga ik weer naar hun toe.
Ed van der Goes
Ed van der Goes
Hulde
Lees verder
De kennismaking met Fabiano en zijn team was al een voorproefje van hoe dit bedrijf omgaat met haar klanten. Respectvol en met verstand van zaken. Advisering en installatie zijn top: supersnel, goed en heel netjes gewerkt. Nemen ook na installatie alle tijd om alles goed uit te leggen en geven je het gevoel dat ze je als klant echt waarderen. Zeer aan te bevelen
Herma en Martin de Wolff
Herma en Martin de Wolff
VAKMANSCHAP, ZEER KUNDIG EN CREATIEF.
Lees verder
Djamillo en zijn collega’s hebben bij ons een split unit systeem geplaatst. Het wegwerken van de leidingen vroeg best wat pas en meetwerk. Maar het resultaat mag er wezen. Binnen zijn alle leidingen uit het zicht geplaatst. En buiten zijn alleen daar goten zichtbaar waar het niet anders kon. Mannen jullie hebben uitstekend werk geleverd en alles keurig netjes opgeruimd achtergelaten. Wij zijn erg blij met jullie service en kunnen jullie zonder schroom overal aanbevelen. Hartstikke bedankt!
Pieter Schippers
Pieter Schippers
SNELLE EN NETTE INSTALLATIE NA GOED ADVIES
Lees verder
Na een goed advies te hebben gekregen waarbij tevens gekeken is naar de relevante wet en regelgeving, hebben de monteurs snel, vakkundig en netjes de airco geïnstalleerd. De monteurs hebben alles keurig opgeruimd achtergelaten en een goede toelichting gegeven over het gebruik van de unit. Uitermate tevreden over Climafix en de monteurs
Ton & Henriette
Ton & Henriette
SUPER
Lees verder
Goed advies aan de voorkant en slimme oplossingen bij het plaatsen van onze airco. Geweldige monteurs en duidelijke instructies voor gebruik . Uitstekende communicatie en goede afwikkeling van papierwerk . In alle opzichten een klantvriendelijk bedrijf!!!
Previous
Next

Airco Installatiebedrijf

Ben je opzoek naar een ervaren airco installatiebedrijf bij jou in de buurt?

Wij zijn een F-gassen gecertificeerd installatiebedrijf en hebben een team van ervaren airco installateurs de gehele dag rondrijden in de regio Den Bosch en Eindhoven. Wij installeren nieuwe airco’s in woningen en bedrijfspanden maar kunnen ook bestaande installaties verwijderen.

F gassen certificaat

Gecertificeerde installatie

Climafix B.V. is BRL-100 F-gassen gecertificeerd

A- merken

Wij werken uitsluitend met A-merken zoals : Daikin,Tosihba en LG

5 jaar fabrieksgarantie*

Op onze airconditioners zit minimaal 5 jaar garantie (zie voorwaarden)

Onderhoud en service

Wij zijn volledig gecertificeerd conform de F-gassen wetgeving

Previous
Next

Waarom een airconditioning laten installeren door Climafix?

Wij bieden kwaliteit, comfort en garantie.

 • A – merken
  Wij werken uitsluitend met A-merken zoals LG, Toshiba en Daikin. Bovendien houden wij onze kennis van deze systemen up to date door cursussen te volgen.

 • Een comfortabel klimaat in elke ruimte
  De merken waarmee wij werken hebben oplossingen voor elke prijsklasse en zijn geschikt voor elk type woning en bedrijfsruimte.
 • Garantie
  U kunt rekenen op minimaal 5 jaar fabrieksgarantie. (zie onze Algemene Voorwaarden)
 • Veiligheid gaat voor alles
  Wij zijn volledig BRL-100 F-gassen gecertificeerd conform de huidige wetgeving F-gassen. Dat betekent een 100% veilige en professionele installatie.
 • Service
  Wij zien graag tevreden klanten als we klaar zijn met ons werk. Daarom gaan we er altijd voor om u de beste service te bieden.

Hoe werken wij

U kunt bij ons (vrijblijvend) een offerte aanvragen. In de meeste gevallen plannen we dan een afspraak op locatie in en kijken we samen wat voor uw kamer, huis of bedrijf het beste werkt.

Wij adviseren u en maken een offerte op. Daarna kunnen we een afspraak inplannen om aan de slag te gaan. Voor het onderhoud van een bestaand systeem kunt u contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

Wat kost een airco laten plaatsen?

Er wordt ons vaak gevraagd wat het nou precies kost om een airco te laten installeren. Hier hebben we helaas geen eenvoudig antwoord op. Het installeren van airconditioning is altijd maatwerk. Bovendien houden wij niet van verrassingen achteraf en u vast ook niet. 

Neem contact op

Als u vragen heeft of een offerte wilt voor het plaatsen van een airconditioning systeem neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Voor het onderhoud van een bestaand systeem kunt u contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.