4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren gebaseerd op 57 beoordelingen
Climafix logo

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen door middel van onderstaand contactformulier.

Click or drag a file to this area to upload.

Contactgegevens:

Emailadres:
info@climafix.nl

Telefoonnummer:
085 1308 921

Postadres:
Cypresstraat 31
5213EN
‘s-Hertogenbosch

Kamer van koophandel:
Climafix B.V. 
77197291

Zo denken onze klanten over ons

Peter van der Plas
Peter van der Plas
Klasse !
Lees verder
Nette professionele installatie, ben erg bij met de werkwijze van dit bedrijf. Climafix ga zo door ! jullie monteurs zijn toppers.
Roel
Roel
Goed bedrijf
Lees verder
Goede informatie gekregen over de mogelijkheden, goede service, mooi resultaat.
Marc R
Marc R
En weer een tevreden klant
Lees verder
We zijn met een verbouwing bezig en hebben diverse werklui over de vloer gehad, maar geen enkele die zo netjes en correct zijn als de monteurs van Climafix. Beleefd en duidelijke communicatie. Laten geen rotzooi achter en alles netjes afgewerkt. Het advies bij de verkoop was bovendien ook prima. Elke vraag werd vol overtuiging en met duidelijke uitleg beantwoord. Goede prijs een geen gedoe!
Paul Neervoort
Paul NeervoortTop, echt netjes werk
Lees verder
We hadden Climafix gevonden on line. Meteen goede reactie en uitgebreide informatie tijdens het 'opnemen' met een duidelijke uitleg over alle opties. Goede prijs en, niet onbelangrijk, ook goed product dus prima prijs prestatie. De monteurs kwamen echt vroeg en hebben de hele dag (en nog de volgende dag) hard gewerkt en hielden goed rekening met ons terwijl wij thuis werkten. Super netjes gewerkt, geen viezigheid of stof en heel beleefd. Echt complimenten. Aanrader, als ik weer een airco nodig heb ga ik weer naar hun toe.
Ed van der Goes
Ed van der Goes
Hulde
Lees verder
De kennismaking met Fabiano en zijn team was al een voorproefje van hoe dit bedrijf omgaat met haar klanten. Respectvol en met verstand van zaken. Advisering en installatie zijn top: supersnel, goed en heel netjes gewerkt. Nemen ook na installatie alle tijd om alles goed uit te leggen en geven je het gevoel dat ze je als klant echt waarderen. Zeer aan te bevelen
Herma en Martin de Wolff
Herma en Martin de Wolff
VAKMANSCHAP, ZEER KUNDIG EN CREATIEF.
Lees verder
Djamillo en zijn collega’s hebben bij ons een split unit systeem geplaatst. Het wegwerken van de leidingen vroeg best wat pas en meetwerk. Maar het resultaat mag er wezen. Binnen zijn alle leidingen uit het zicht geplaatst. En buiten zijn alleen daar goten zichtbaar waar het niet anders kon. Mannen jullie hebben uitstekend werk geleverd en alles keurig netjes opgeruimd achtergelaten. Wij zijn erg blij met jullie service en kunnen jullie zonder schroom overal aanbevelen. Hartstikke bedankt!
Pieter Schippers
Pieter Schippers
SNELLE EN NETTE INSTALLATIE NA GOED ADVIES
Lees verder
Na een goed advies te hebben gekregen waarbij tevens gekeken is naar de relevante wet en regelgeving, hebben de monteurs snel, vakkundig en netjes de airco geïnstalleerd. De monteurs hebben alles keurig opgeruimd achtergelaten en een goede toelichting gegeven over het gebruik van de unit. Uitermate tevreden over Climafix en de monteurs
Ton & Henriette
Ton & Henriette
SUPER
Lees verder
Goed advies aan de voorkant en slimme oplossingen bij het plaatsen van onze airco. Geweldige monteurs en duidelijke instructies voor gebruik . Uitstekende communicatie en goede afwikkeling van papierwerk . In alle opzichten een klantvriendelijk bedrijf!!!
Previous
Next