4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren gebaseerd op 57 beoordelingen
Climafix logo

Standaard installatie

 1. Koelleiding : Maximaal +/- 5 meter koelleiding bij een installatie (lengte van binnen naar buitenunit). 
 2. Bevestiging : Kan de buitenunit staan op een platte dak of grond , of moet deze op een muurbeugel aan de gevel gemonteerd worden? Beide is in principe inbegrepen, de unit word dan op lichte rubberen dragers geplaatst. Een muurbeugel voor muurbevestiging. Extra opties tegen geluidsdemping of eventuele andere wensen zijn mogelijk.
 3. Afwerking : Voor het afwerken van uw systeem zijn er afwerkgoten. (siergoten)
  4 meter standaard siergoot in de kleur wit is inbegrepen.
 4. Elektra : Bij een standaard installatie is 5 meter kabel inbegrepen. Binnen dit bereik dient buiten een geaard voedingspunt aanwezig te zijn.
 5. Doorvoer : De doorvoer naar buiten is uiteraard inbegrepen , we kunnen in principe door ieder materiaal boren (baksteen/steen / hout/pvc). Beton/gewapend beton, natuursteen, marmer en andere niet standaard materialen zijn uitgesloten. Hierbij is er een kans dat er watergekoeld geboord worden. Dit is eventueel mogelijk door opdracht te geven aan een 3e partij. Dakdoorvoeringen zijn standaard uitgesloten. Deze kunnen worden aangeboden als extra maatwerk optie.
 6. Condensafvoer : Airconditionings onttrekken vocht aan de ruimte. Dit  condenswater is drukloos en loopt op afschot af. Standaard is 5 meter condensafvoerslang  meter inbegrepen, deze dient op afschot te worden afgevoerd naar buiten.
  Als dit geen optie is en de condensafvoer dient naar boven afgevoerd te worden dan heeft u een condenwaterspomp nodig die dit naar boven(dak/afvoer) pompt. 
 7. Hoogte : bij bepaalde systemen is het niet mogelijk om met onze standaard ladder de buitenunits naar boven te brengen, in goed overleg met u overleggen we dan de opties.